WAT DOE IK?

Innoveren is vandaag de dag een term geworden die in vele contexten wordt gebruikt, het is wel wat ik doe maar ik gebruik liever gewoon het old-school ‘verbeteren’. Het verbeteren van organisaties is namelijk waar ik mij elke dag mee bezighoudt. Door de ervaring die ik afgelopen jaren heb opgedaan bij zeer uiteenlopende projecten is mij inmiddels duidelijk geworden dat elke verbetering begint met een kijkje naar binnen. Vragen als ‘Waar staan we nu?’ in combinatie met ‘Waar willen we naartoe?’ zijn hierbij cruciaal. Als organisatie is dit kijkje naar binnen lastig om zelf te doen, hier komt dan ook precies de meerwaarde die ik kan leveren om de hoek kijken. Voor zowel het onderzoeken van de mogelijkheden voor de toekomst, het vervolgens aandragen van oplossingen als de uiteindelijke realisatie ervan kunt u bij mij terecht.

Veel verbeteringen vinden plaats op het gebied van automatisering, hiervoor weet ik door mijn ervaring de geschikte systemen snel te vinden. En ken ik ze niet, dan bouw ik ze zelf. Ook voor de verschillende fases van het proces ben ik separaat in te huren. Kijk snel bij de specifieke kopjes ‘onderzoek, oplossen en realisatie’ voor meer uitleg.

Benieuwd geworden wat ik voor uw organisatie kan betekenen? Ik kom graag in contact en bespreek vrijblijvend de mogelijkheden in ruil voor een goede kop koffie!